Mancare

Gust romanesc veritabil, pentru gurmanzi autentici. O selectie savuroasa de preparate din bucataria internationala. Multe retete bune si pentru vegetarieni. Gatite proaspat, zi de zi, de o echipa cu experienta de peste 15 ani in bucatarii de restaurant si hotel. 

Meniu de Pranz

Zilnic, de Luni pana Vineri, te asteptam cu un meniu de pranz savuros, pregatit in fiecare saptamana cu retete noi, la pretul de 30 de lei. 

 

Oferta Saptamanii

In fiecare saptamana, in functie de sezon, ingredientele specifice sau creativitatea echipei de bucatari, pregatim o oferta cu preparate si preturi speciale. 

De Post

Postul Pastelui e o perioada buna pentru schimbarea stilului alimentar, pentru diversificare si, mai ales, pentru intoarcerea la gusturi simple. In bucataria noastra am pregatit un meniu savuros pentru cei care tin postul dar vor totusi sa se bucure de savoare. 

Bauturi

Un meniu de bauturi complet, creat dupa preferintele clientilor. Sucurile naturale sunt pregatite proaspat, de barmanii nostri. 

Vinuri

O selectie de vinuri facuta cu pasiune pentru calitate si respect pentru vinul bun. Atat provenite din podgorii autentice, cat si din Franta, zona recunoscuta la nivel mondial pentru aroma inegalabila a vinurilor. 

2018 Hotel Irisa. Toate drepturile rezervate.