Meniu Revelion 2019

SALATA DE TELINA PE KIWI
VOL AU VENT CU CREMA PHILADELPHIA SI SOMON FUME
RULADA ‘QUATRO FORMAGGI’
CANAPEA CU ICRE DE STIUCA
RULADA DE SOMON CU MOUSSE
MACARONS CU MOUSSE DE FOIE GRAS
BALOTINA DE PUI CU CIUPERCI DE PADURE
ASPIC DE CURCAN
SALATA DE BEOUF (LA PLATOURI)
 
-
 
MEDALION DE SOMON IN CRUSTA DE SEMINTE
MAR COPT, PIURE DE MORCOV SI FASOLE VERDE
 
-
 
CAFEA
ORA 24:00 CUPA DE SAMPANIE
 
-
 
SARMALE TRADITIONALE CU MAMALIGA
ROTI DE PURCEL LA TAVA
CARNATI DE CASA
CURCAN LA CUPTOR
VARZA CALITA /CARTOFI GRATINATI
ACRITURI ASORTATE
 
-
 
TORT CU FRUCTE DE PADURE
FURSECURI ‘IRISA’
BRANZETURI ASORTATE
FRUCTE DE SEZON (COSURI)
CAFEA
 
PRET 300 RON/ PERS
+ 15 % PERSONAL
 
 
TOMBOLA CU PREMII

Muzica din seara de revelion este asigurata de catre DJ

2019 Hotel Irisa. Toate drepturile rezervate.