Meniu Bufet Premium


MENIU BUFET PREMIUM 

Tuica romaneasca/afinata

Tartine cu somon si crema de branza
Tartine cu pasta de ficat si fructe
Bruschette cu rosii si busuioc
Trigoane cu carne
Trigoane cu spanac

Placinta sarata cu branza
Somon întreg cu fasole verde si sos cibulette
Gujoane de salau cu sos remulade
Pui in foetaj cu ciuperci
                                     Pachetele de primavara cu carne de pasare si soia sos                                                                                                  Frigarui asortate                                                                                                      Minisnitele de pui crocante cu sos dulce acrisor                                                                                                            Dovlecei pane                                                                                                                    Crochete de cartofi cu parmezan                                                                                                       Fasole bătută cu ceapa si acrituri                                                    Varza rosie/alba caramelizata

Salata asortata de sezon

Paine de casa (fara amelioranti)
Chifle cu seminte, batoane cu cereale, ceabatta cu rosii, ceabatta cu masline, paine neagra 

Placinta romaneasca de casa (mere si branza)
Tarta cu mousse de pere

OPEN BAR

Apa plata/minerala

Cafea

Bere

Whisky Ballantines

Aperol

Vinul casei alb/rosu

 

30 euro/pers.

2019 Hotel Irisa. Toate drepturile rezervate.