Meniu

Am creat meniul restaurantului nostru cu respect pentru clienti si cu dorinta de a fi un reper, de a deveni un loc in care oaspetii sa revina mereu cu drag. Toate retetele noastre sunt pregatite cu ingrediente proaspete, de o echipa profesionista si pasionata. O masa la noi e o experienta in sine, un ocol gastronomic in jurul lumii, precum si o regasire a multor retete autohtone, atat de iubite. 

Gust romanesc veritabil, pentru gurmanzi autentici. O selectie savuroasa de preparate din bucataria internationala. Multe retete bune si pentru vegetarieni. Gatite proaspat, zi de zi, de o echipa cu experienta de peste 15 ani in bucatarii de restaurant si hotel....
In fiecare saptamana, in functie de sezon, ingredientele specifice sau creativitatea echipei de bucatari, pregatim o oferta cu preparate si preturi speciale....
Postul e o perioada buna pentru schimbarea stilului alimentar, pentru diversificare si, mai ales, pentru intoarcerea la gusturi simple. In bucataria noastra am pregatit un meniu savuros pentru cei care tin postul dar vor totusi sa se bucure de savoare....
Un meniu de bauturi complet, creat dupa preferintele clientilor. Sucurile naturale sunt pregatite proaspat, de barmanii nostri....
O selectie de vinuri facuta cu pasiune pentru calitate si respect pentru vinul bun. Atat provenite din podgorii autentice, cat si din Franta, zona recunoscuta la nivel mondial pentru aroma inegalabila a vinurilor....
SALATA DE TELINA PE KIWI VOL AU VENT CU CREMA PHILADELPHIA SI SOMON FUME RULADA ‘QUATRO FORMAGGI’ CANAPEA CU ICRE DE STIUCA RULADA DE SOMON CU MOUSSE MACARONS CU MOUSSE DE FOIE GRAS BALOTINA DE PUI CU CIUPERCI DE PADURE ASPIC DE CURCAN SALATA DE BEOUF (LA PLATOURI) - ...
2019 Hotel Irisa. Toate drepturile rezervate.