Ce mancam de Paste?

Restaurantul Irisa iti pune la dispozitie meniul pentru sarbatorile pascale. Totul este pregatit pentru tine, iar tu vii si ridici comanda din Bulevardul Banu Manta 24, Sector 1, Bucuresti.

Comenzi telefonice la: 0721.259.439

Meniu de paste

Sarmalute preparate traditional si natural, cu produse din camara noastra:

- In frunza de stevie (12 buc.) – 20 lei
- In frunza de vita (12 buc.) – 20 lei
- Traditionale, in foi de varza (5 buc. + varza calita) – 24 lei

Ciorba de cocos – 15 lei
Bors de miel – 15 lei
Pachetele de primavara cu legume si piept de curcan – 22 lei
Salata de boeuf, cu maioneza de casa – 24 lei
Drob din organe de miel – 22 lei
Icre de crap – 16 lei
Friptura de miel, aromatizata, cu garnitura din partea casei – 45 lei
Stufat de miel – 45 lei
Pasca cu branza de vaci proaspata si stafide – 50 lei/kg
Cozonac cu nuca si cacao – 70 lei/kg

Masa paste pentru 4 persoane

Bors de miel – 2,400 ml
Drob din organe de miel – 1 kg
Piftie de curcan – 12 buc.
Friptura de miel, aromatizata, la cuptor, cu garnitura din partea casei – 1 kg
Oua rosii – 15 buc.
Cozonac cu nuca si cacao – 2 kg (2 buc.)
Pasca cu branza dulce si stafide – 1,2 kg                                                           Pret 600 lei 

Masa de paste pentru 6 persoane

Bors de cocos – 3,600 ml
Salata de boeuf – 1,5 kg
Icre de crap – 600 gr
Drob de pasare – 1,5 kg
Piftie de curcan – 12 buc.
Gaina de tara (2,2 kg) cu cartofi gratinati, aromatizati cu busuioc si rozmarin (1,2 kg)
Oua rosii – 24 buc.
Pasca si cozonac – 2,2 kg
Din partea casei, o sticla de vin Tohani                                                              Pret 850 lei

2020 Hotel Irisa. Toate drepturile rezervate.