Meniu Mancare

Gust romanesc veritabil, pentru gurmanzi autentici. O selectie savuroasa de preparate din bucataria internationala. Multe retete bune si pentru vegetarieni. Gatite proaspat, zi de zi, de o echipa cu experienta de peste 15 ani in bucatarii de restaurant si hotel. 

Ce mancam de Paste?

Restaurantul Irisa iti pune la dispozitie meniul pentru sarbatorile pascale. Totul este pregatit pentru tine, iar tu vii si ridici comanda din Bulevardul Banu Manta 24, Sector 1, Bucuresti.

Comenzi telefonice la: 0721.259.439

Oferta Saptamanii

In fiecare saptamana, in functie de sezon, ingredientele specifice sau creativitatea echipei de bucatari, pregatim o oferta cu preparate si preturi speciale. 

Oferta de mancare

 

De Post

Postul e o perioada buna pentru schimbarea stilului alimentar, pentru diversificare si, mai ales, pentru intoarcerea la gusturi simple. In bucataria noastra am pregatit un meniu savuros pentru cei care tin postul dar vor totusi sa se bucure de savoare. 

Bauturi

Un meniu de bauturi complet, creat dupa preferintele clientilor. Sucurile naturale sunt pregatite proaspat, de barmanii nostri. 

Vinuri

O selectie de vinuri facuta cu pasiune pentru calitate si respect pentru vinul bun. Atat provenite din podgorii autentice, cat si din Franta, zona recunoscuta la nivel mondial pentru aroma inegalabila a vinurilor. 

2020 Hotel Irisa. Toate drepturile rezervate.