Meniu Catering


MENIU CATERING 


Tartine cu somon si crema de branza
Tartine cu pasta de ficat si fructe
Tartine cu branza si somon
Trigoane cu carne
Trigoane cu spanac

Placinta sarata  cu branza
Somon întreg cu fasole verde si sos cibulette
Gujoane de salau cu sos remulade
Pui in foietaj cu ciuperci
Pachetele de primavara cu carne de pasare si soia sos
Mini snitele de porc crocante  cu sos dulce acrisor

Dovlecei pane
Crochete de cartofi cu parmezan
Fasole batuta cu ceapa si acrituri asortate
Varza rosie (alba) caramelizata

Salata asortata de sezon

Paine de casa (fara amelioranti)
Chifle cu seminte, batoane cu cereale, ceabatta cu rosii, ceabatta cu masline, paine neagra 

Placinta romaneasca de casa (mere si branza)
Tarte de pere

Cafea 
Apa plata/minerala

Soft drinks (Cola, Fanta, Sprite)

 

 

25 euro/pers.

2017 Hotel Irisa. Toate drepturile rezervate.