Evenimente private & corporate. Catering custom. 

Visati mereu la evenimentul perfect, organizat fara cusur si care sa ramana un reper in memoria invitatilor. Echipa noastra, cu o experienta de peste 15 ani in organizare si management de eveniment, va ofera tot suportul pentru organizarea celor mai importante evenimente, fie ca sunt private sau corporate. Orice tip de eveniment poate fi gazduit in restaurantul sau crama noastra - nunta, botez, aniversare, dineuri, mese de comemorare; sau evenimente de companie - coctkail, conferinta, simpozion, masa rotunda, receptii, lansari, petreceri de companie, intalniri private. 

Vom gestiona cu profesionalism orice aspect al unui eveniment de succes. De la alegerea meniului potrivit, pana la set-up, decoratiuni, muzica si orice alt serviciu conex, in functie de tema evenimentului. Oferta de meniuri este diversificata si poate fi personalizata dupa gustul clientului, combinand atat stilul contemporan cat si cel traditional. Pretul pentru un meniu de eveniment porneste de la 35 Euro/persoana si poate ajunge pana la 80 Euro. 

Pentru evenimentele origanizate in locatia noastra nu percepem taxa de inchiriere pentru sala si pentru decorarea ei standard (mese si scaune imbracate).

La cerere, putem oferi servicii de catering si in cadrul unor evenimente organizate in deplasare, in locatii private sau chiar la dumneavoastra acasa.

2024 Hotel Irisa. Toate drepturile rezervate.